LIVE VIDEO WEBINAR
Το φως είναι η βάση της φωτογραφίας. Η κατανόηση του φωτός και των ορθών τεχνικών φωτισμού αποτελούν τα πρώτα σημαντικά βήματα για τη βελτίωση των λήψεων μας. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε τα βασικά του φωτισμού στούντιο και πώς να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητές του Profoto D1 Air. Θα καλύψουμε τα πάντα από το πώς να σετάρουμε το κύριο φως μας μέχρι τον καθορισμό μιας σωστής έκθεσης. Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος μιας σειράς σεμιναρίων για τον φωτισμό στούντιο.

Συντονιστείτε λοιπόν στις 20:00 σήμερα 5 Ιουνίου!
Σημειώστε οτι δεν απαιτείται προ-εγγραφή.
Απλά μεταβείτε σε αυτή τη σελίδα σήμερα 5 Ιουνίου στις 20:00, εισάγετε το e-mail σας, Τ.Κ. και Χώρα, και το live streaming βίντεο θα ξεκινήσει!

Ημερομηνία: 5 Ιουνίου

Ώρα: 1pm Eastern, 12pm Central, 11am Mountain, 10am Pacific, 7PM CET, 8μμ ώρα Ελλάδος


Αρχική Διαδικτυακή αναμετάδοση στις 5 Ιουνίου 2012, τώρα έχουμε αυτή την εμπειρία εκμάθησης αρχειοθετημένη στο Vimeo