agopian

ProDaylight 200 + 400 Air

ΝΕΟ: ProDaylight 200/400 Air

Δημιουργήστε το δικό σας ηλιακό φως.

     Η Profoto παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη συνεχώς αυξανόμενη γκάμα των φωτιστικών συνεχούς ροής: το ProDaylight 200 Air και το ProDaylight 400 Air.
[tab name=»Περιγραφή»]      Φωτογραφία και βίντεο – κάποτε δύο διαφορετικοί κόσμοι που τώρα συγχωνεύονται σε έναν. Η κυριότερη αιτία είναι φυσικά οι σύγχρονες φωτογραφικές μηχανές DSLR που πλέον εκτός από την λήψη φωτογραφιών προσφέρουν τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο υψηλής ανάλυσης. Έτσι, καθώς όλο και περισσότεροι φωτογράφοι καλούνται να κάνουν και τα δύο, θα πρέπει ταυτόχρονα να συμπληρώνουν τον εξοπλισμό τους με μονάδες συνεχούς φωτισμού.
     Το Σουηδικό εργοστάσιο φωτισμού Profoto παρέχει στους φωτογράφους εξοπλισμό φλας από τα τέλη της δεκαετίας του εξήντα. Το 2011, η εταιρεία κυκλοφόρησε τη συνεχή πηγή φωτισμού ProDaylight 800 Air, εισάγοντας την έννοια της διαμόρφωσης του φωτισμού στο βίντεο.Το ProDaylight Air είναι ένα φωτιστικό HMI, το οποίο είναι ιδανικό για τις περισσότερες εφαρμογές φωτογραφίας και βίντεο.
     Στις 16 Απριλίου, η Profoto εγκαινίασε τα νέα ProDaylight 200 Air και ProDayligh 400 Air. Οι νέες εκδόσεις είναι ακόμη μικρότερες και πιο ελαφριές, παραμένουν όμως ισχυρές και ανθεκτικές. Το γεγονός ότι οι μονάδες δεν χρησιμοποιούν ανεμιστήρα για να ψύχονται τις κάνει απόλυτα σιωπηλές – ένα ανεκτίμητο χαρακτηριστικό κατά την λήψη βίντεο με ζωντανό ήχο. Η λέξη «Air» σημαίνει απλά ότι έρχονται με
το φημισμένο σύστημα ασύρματης λειτουργίας με ραδιοσυχνότητες της Profoto, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε το φως από την παλάμη του χεριού σας.
     Αλλά αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει το ProDaylight από τον ανταγωνισμό είναι η συμβατότητα με μεγάλη ποικιλία Εργαλείων Διαμόρφωσης του Φωτός της Profoto. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα Profoto, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες που ήδη έχετε και τον εξοπλισμό σας με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο. Επίσης, όσοι έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν τον παραδοσιακό εξοπλισμό φωτισμού βίντεο, τώρα θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν το φως τους με έναν τρόπο που απλά δεν ήταν εφικτός πριν. Υπάρχουν πάνω από 100 εργαλεία για να διαλέξετε και να επιτύχετε τον φωτισμό που οραματίζεστε χωρίς περιορισμούς.
     Σημειώστε ότι όλα τα φώτα ΗΜΙ χρειάζονται ένα Ballast για να λειτουργήσουν. Το ProDaylight δεν αποτελεί εξαίρεση, και για να υποστηρίξει πλήρως τη νέα έκδοση η Profoto ξεκινάει επίσης το νέο ProBallast 200/400. Το ProBallast είναι πολλαπλής τάσης (multivoltage), χωρίς τρεμόπαιγμα (flicker-free) και αυτόματα ανιχνεύει αν μία κεφαλή 200W ή 400W είναι συνδεδεμένη – και προσαρμόζεται ανάλογα!
[/tab][tab name=»Πλεονεκτήματα»]

6 Σημαντική Πλεονεκτήματα του προϊόντος & Οφέλη του Χρήστη

 • Φέρνει τη διαμόρφωση του φωτισμού στο βίντεο
  Τελειοποιήστε το ύφος του φωτισμού σας με τη μεγάλη ποικιλία Εργαλείων Διαμόρφωσης Φωτισμού Profoto.
  Μέχρι τώρα χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά από φωτογράφους. Αλλά όχι πια.
 • Ισχυρό φως σε ένα μικρό πακέτο
  Συνδυάζει ισχυρή τεχνολογία HMI και εξαιρετική ποιότητα Profoto σε μία μικρή και ελαφριά συσκευασία.
 • Αθόρυβο
  Το γεγονός ότι οι μονάδες δεν χρησιμοποιούν ανεμιστήρα για να διατηρήσουν τη θερμοκρασία τους, τις καθιστά απόλυτα σιωπηλές – ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα κατά την εργασία με ζωντανό ήχο, βίντεο.
 • Ενσωματωμένο σύστημα τηλεχειρισμού με ραδιοσυχνότητες
  «Air» είναι το ξεχωριστό σύστημα τηλεχειρισμού με ραδιοσυχνότητες της Profoto. Ελέγξτε την φωτογράφηση από τη φωτογραφική μηχανή σας, τον υπολογιστή σας ή από την παλάμη του χεριού σας!
 • Ασφαλής και αξιόπιστη
  Οι λαμπτήρες με UV-προστασία μειώνουν την εκπομπή υπεριώδους ακτινοβολίας κατά 98%. Διακόπτης ασφαλείας αποτρέπει τη χρήση χωρίς το προστατευτικό κάλυμμα από γυαλί.
 • Ballast με έλεγχο του flicker
  Το Ballast διαθέτει ρυθμιζόμενη συχνότητα εξόδου στην λάμπα: 50Hz (Αθόρυβη), 100Hz (χωρίς τρεμόπαιγμα) ή 300Hz (υψηλής ταχύτητας), η οποία εγγυάται τη βέλτιστη απόδοση για κάθε κατάσταση λήψης.
[/tab] [tab name=»Τεχνικά»]
ProDaylight 200 Air ProDaylight 400 Air
Lamp Type 200W, single-ended, hot-restrike, UV-block 400W, single-ended, hot-restrike, UV-block
Socket GZY9,5 GZZ9,5
Lamp life Averge 200 hours Average 750 hours
CRI (Color rendering index) >90 >85
ProDaylight Measurements Size (not incl. handle) 30 x 10.2 x 16 cm / 11.8 x 4 x 6.3 in
Weight 2.5kg / 5.5 lbs
ProBallast 200/400
Compatible heads ProDaylight 200 Air and ProDaylight 400 Air (automatic head sensing)
Adjustable light output 100-50%
Flicker control 50, 100 or 300 Hz
Auto Multi Voltage 95-265VAC, 50-60 Hz
ProBallast Measurements
Size (not incl. handle) 31.5 x 15 x 15 cm / 12.4 x 5.9 x 5.9 in
Weight 4.4 kg / 9.7 lbs
[/tab][tab name=»Video»]
[/tab][end_tabset]

Ακολουθήστε μας

Κατηγορίες

 • ago books – art , collectibles , antiques
 • ago news – φωτογραφικά νέα

Κρατήστε Επαφή

 • ago books – art , collectibles , antiques
 • ago news – φωτογραφικά νέα