agopian

Γιατί να επιλέξω μία  βαλίτσα PELI ™ PROTECTOR ™

Η PELI ήταν η εταιρεία που εφηύρε την ιδέα των ΒΑΛΙΤΣΩΝ PROTECTOR ™ που εφαρμόζονται σε αυτό το είδος προϊόντων.

Λόγω της επιτυχίας μας, η ιδέα αυτή έχει ακολουθηθεί από πολλούς άλλους κατασκευαστές. Όπως και σε άλλους τομείς, αυτό είναι «μέρος του παιχνιδιού» και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για μας, προκειμένου να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Ωστόσο, εδώ θα βρείτε πολλούς λόγους για τους οποίους σας συνιστούμε μία Peli ™ όταν πραγματικά χρειάζεται να προστατεύσετε τον εξοπλισμό σας. Όπως και με όλα τα προϊόντα μας, εγγυόμαστε αυτά τα σημεία. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

 • Περισσότερα από 30 χρόνια αποδεδειγμένης εγγύησης! Κανένας άλλος κατασκευαστής βαλιτσών protector δεν έχει τόσο μακρά ιστορία στην αγορά , τα προϊόντα μας έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους.
 • Η Peli διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος βαλιτσών Protector ™ στην αγορά, και παρουσιάζει συνεχώς νέα μοντέλα!
 • Η αξιοπιστία και η λειτουργικότητα είναι οι λόγοι για την ύπαρξη μας. Στην Peli μας αρέσει να δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες, και αυτό φαίνεται στα προϊόντα μας. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε μια από τις βαλίτσες μας, ή ακόμα καλύτερα, αφήστε μας να σας μιλήσουμε σχετικά με αυτές: θα ανακαλύψετε πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, που το κάθε ένα έχει μελετηθεί καλά και βρίσκεται εκεί για έναν συγκεκριμένο λόγο.
 • Υλικά όπως το συμπολυμερές πολυπροπυλένιο έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι ανθεκτικά και ευλύγιστα. Το αποτέλεσμα: το υλικό αυτό να είναι λιγότερο άκαμπτο από ό,τι άλλα. Οι βαλίτσες Peli ™ απορροφούν τα εξωτερικά χτυπήματα καλύτερα, σβήνοντας την ενέργεια των κραδασμών διαμέσου της επιφάνειας, αντί να την μεταδίδουν  στο εσωτερικό της βαλίτσας και ως εκ τούτου διατηρούν τον εξοπλισμό στο εσωτερικό άθικτο και λειτουργικό.
 • Κούμπωμα Ισχυρό και εύκολο στο άνοιγμα «σε Δύο Στάδια» κατασκευασμένο από ABS. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει πολύπλοκος εσωτερικός μηχανισμός, ποτέ δεν θα αποτύχουν. Και το πιο σημαντικό, σε κρίσιμες καταστάσεις μπορούν να ανθίστανται σε άμμο και σκόνη όσο καμία άλλη στην αγορά.
 • Όλες οι βαλίτσες Peli ™ έχουν πιστοποιηθεί με τα πιο αυστηρά και αξιόπιστα τεστ ποιότητας, υπερκαλύπτοντας πολλές από τις απαιτήσεις όπως βιομηχανικές, στρατιωτικές και ακραίων αθλημάτων. STANAG ή IP είναι μερικά από τα παραδείγματα πιστοποίησης.
 • Η ομάδα μας εντοπίζει διαρκώς τις νέες ανάγκες των πελατών και πώς να τους εξυπηρετήσει καλύτερα. Το Τμήμα Μηχανικών μας ερευνά συνεχώς νέες τεχνολογίες, αναπτύσσοντας νέα προϊόντα και βελτιώνοντας την ήδη υπάρχουσα γκάμα μας στις βαλίτσες Protector ™.
 • Περισσότερο από την πώληση βαλιτσών protector, προσφέρουμε λύσεις στους πελάτες μας: παροχή συμβουλών, ιδέες για τη βελτίωση εφαρμογών, προτάσεις για διαφορετικούς τύπους παραμετροποίησης για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών, το σχεδιασμό ειδικών προϊόντων, διαφορετικές επιλογές για αξεσουάρ, κλπ. Σε γενικές γραμμές, δεν πουλάμε μόνο βαλίτσες, αλλά μια ολοκληρωμένη λύση, έτοιμη για άμεση χρήση και απόδοση.
 • Κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη: αυτό σημαίνει υψηλότερη εγγύηση, βέλτιστη ποιότητα, στενός έλεγχος όσον αφορά στην παραγωγή, γρήγορη επίλυση προβλημάτων, σύντομος χρόνος αντίδρασης κοκ.
 • Εγγύηση Αριστείας Άνευ όρων : Αυτή είναι η ισχυρότερη εγγύηση που μπορεί να προσφέρει ένας κατασκευαστής. Όλα τα προϊόντα Peli ™ είναι εγγυημένα για πάντα. Λόγω των ειδικών Ευρωπαϊκών κανονισμών, η Peli δεν επιτρέπεται να προσφέρει «ισόβια» εγγύηση. Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να παραμείνουμε σύμφωνοι με το πνεύμα του νόμου, είμαστε περήφανοι να πούμε ότι οι βαλίτσες Peli ™ τυγχάνουν εγγύησης χωρίς περιοριστικούς όρους. Τα προϊόντα μας έχουν υποβληθεί σε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας. Η Peli είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2000.
 • Το εμπορικό σήμα Peli σημαίνει ποιότητα, και γι’αυτό δεν φοβόμαστε να πούμε: «Σας έσπασε, το αντικαθιστούμε … για πάντα »

Ακολουθήστε μας

Κατηγορίες

 • ago books – art , collectibles , antiques
 • ago news – φωτογραφικά νέα

Κρατήστε Επαφή

 • ago books – art , collectibles , antiques
 • ago news – φωτογραφικά νέα