agopian

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο της εταιρείας Αγκοπιάν.

Πλοήγηση

Η ιστοσελίδα μας χωρίζεται στις ακόλουθες διακριτές κατηγορίες

– νέα από την φωτογραφική αγορά και τις δραστηριότητες της εταιρείας μας


– μεταχειρισμένος εξοπλισμός φωτογραφίας, βίντεο & ψηφιακής εικόνας,
– δυνατότητα για δωρεάν αγγελίες καθώς και αναζητήσεις
– οι αγγελίες από φωτογράφους έχουν την χαρακτηριστική ένδειξη “πηγή = πωλείται από φωτογράφο” και σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρεία μας δεν μεσολαβεί καθόλου ούτε φέρει ευθύνη για συναλλαγή που θα γίνει εκτός της εταιρείας μας.


– ηλεκτρονικό κατάστημα για καινούρια είδη (εκτός αν αναφέρεται άλλη κατάσταση), ξεχωρίζει από το εικονίδιο καλαθιού αγοράς, την αναγραφή της τιμής προ και με ΦΠΑ και αποτελείται από είδη που αντιπροσωπεύουμε ή μεταπωλούμε από τις επίσημες αντιπροσωπείες


– Υπηρεσίες διαδικτύου, τηλεδιάσκεψης & διαχείρισης ψηφιακού υλικού

Σημείωση
Με τον όρο “μεταχειρισμένος εξοπλισμός” θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι συνήθως αναφερόμαστε σε εξοπλισμό που έχει “δουλευτεί” από επαγγελματίες, ενώ είναι δύσκολο να προβλεφθούν βλάβες που ενδέχεται να προκύψουν.
Επομένως η αγορά εμπεριέχει ένα ρίσκο το οποίο μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά με έναν τεχνικό έλεγχο.
Για αυτό, σε όλες τις περιπτώσεις το Τεχνικό μας Τμήμα είναι διαθέσιμο για έναν τεχνικό έλεγχο – σε πολύ καλές τιμές – ώστε να παρέχει μία αναφορά καλής λειτουργίας και να προβαίνει σε επισκευές συντήρησης όπου χρειάζονται.
Πάνω από όλα όμως, η καλή πίστη και η ειλικρίνεια – από όλες τις μεριές – είναι οι βασικές προϋποθέσεις καλής συνεργασίας.

Προσωπικά Δεδομένα
Για να δημοσιεύσετε μία αγγελία θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία όπως Όνομα και Διεύθυνση (δεν δημοσιεύονται) καθώς και Τηλέφωνο και Email (δημοσιεύονται μόνο αν το ζητήσετε).  Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρεία Αγκοπιάν για την δυνατότητα επικοινωνίας σχετικά με την αγγελία σας. Μπορείτε να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή την διαγραφή τους στο info@agopian.gr .

Σε περίπτωση αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ​τα προσωπικά δεδομένα (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, κινητό, e-mail , ΑΦΜ, ΔΟΥ) που θα ​υποβάλετε στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας ​ή δημιουργίας λογαριασμού πελάτη στην ιστοσελίδα μας​,​ θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την εταιρεία μας​ για επικοινωνία, ενημέρωση, παράδοση, εξυπηρέτηση και τιμολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών ​μας.

Όροι Χρήσης ago shop

Όροι Χρήσης ago shop – Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Καλάθι

  • ago shop – ηλεκτρονικό κατάστημα
  • ago tech – υπηρεσίες διαδικτύου

Κατάστημα

Εγγραφή στο ago news

* indicates required