agopian

Νέος Φακός SIGMA 28-45mm F1.8 Art

"The world’s first F1.8 full-frame mirrorless zoom"

Η SIGMA παρουσιάζει τον 28-45mm F1.8 DG DN | Art, τον πρώτο φακό ζουμ με διάφραγμα F1.8 για mirrorless full frame σώματα Sony E-mount & L-mount . Ο φακός προσφέρει ευκρίνεια και καθαρότητα συγκρίσιμη με αυτήν ενός σταθερού φακού και είναι εξοπλισμένος με γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση.

  • Τιμή : 1.539€
  • Διαθεσιμότητα : Τέλη Ιουνίου 2024

"Ο πρώτος φακός ζουμ πλήρους κάδρου F1.8 στον κόσμο"

Η SIGMA ανέπτυξε τον πρώτο full frame ζουμ φακό με διάφραγμα F1.8. Ο φακός SIGMA 28-45mm F1.8 DG DN | Art διαθέτει μηχανισμό εσωτερικού ζουμ, ελάχιστη απόσταση εστίασης 30cm και διάμετρο φίλτρου φ82mm. Ζυγίζει λιγότερο από 1kg, καθιστώντας τον φορητό και ευέλικτο.

"Σταθερό διάφραγμα F1.8"

Το F1.8 διάφραγμα επιτρέπει λήψεις σε χαμηλό φωτισμό και όμορφο bokeh, ενώ ο φακός προσφέρει την ευελιξία ενός ζουμ.
"Eσωτερικό ζουμ"
Ο μηχανισμός εσωτερικού ζουμ διατηρεί σταθερό το μήκος του φακού, διευκολύνοντας τις λήψεις με το χέρι και καθιστώντας τον πιο ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό.

"Eστίαση"
Η ελάχιστη απόσταση εστίασης 30cm παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες κοντινών λήψεων με αναλογία μεγέθυνσης 1:4 στο τηλεφακό.

"Ποιοτική κατασκευή με μικρότερο βάρος"
Παρά την ταχύτητα του φακού, η ανθεκτική κατασκευή του ζυγίζει λιγότερο από 1kg, διατηρώντας την φορητότητα και την ευκολία χρήσης.

"Εξαιρετική οπτική απόδοση"

Ο φακός διορθώνει κάθε οπτική εκτροπή, ανταγωνιζόμενος τους σταθερούς φακούς σε καθαρότητα και ευκρίνεια, για καθαρές εικόνες ακόμη και σε αντίστροφο φωτισμό.
"Ταχύτητα AF και καινοτόμες δυνατότητες"

Ο φακός προσφέρει επαγγελματικά χαρακτηριστικά όπως υψηλή ταχύτητα AF, ανθεκτική κατασκευή, δακτύλιο διαφράγματος, ομαλή χειροκίνητη εστίαση και κουμπιά AFL.

"Γρηγορότερη εστίαση "

Ο μηχανισμός AF χρησιμοποιεί το HLA moter για αυξημένη ταχύτητα και ακρίβεια εστίασης με σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, ιδανική για βίντεο.

Καλάθι

  • ago shop – ηλεκτρονικό κατάστημα
  • ago tech – υπηρεσίες διαδικτύου

Κατάστημα

Εγγραφή στο ago news

* indicates required