agopian

Panasonic Lumix S1R Body & ⚙ Leica Vario Elmarit SL 24-90mm F2.8-4 ASPH. Lens ▶ 4.999€

κορυφαίο δίδυμο που δεν πρόκειται να ξαναβρεθεί η Panasonic S1R high resolution των 47 megapixel που φτάνουν στα 184 megapixel σε καινούργια με 2 χρόνια εγγύηση μαζί με έναν ελαφρώς μεταχειρισμένο Leica 24-90mm ένας φακός φαινόμενο με απίστευτη οξύτητα

Νέος αισθητήρας CMOS 47,3 MP που αποδίδει απίστευτα ρεαλιστικές λεπτομέρειες. Συστήματα εστίασης και σταθεροποίησης εικόνας που απαθανατίζουν κάθε στιγμή με εντυπωσιακή καθαρότητα. Σχεδίαση σώματος που οδηγεί αβίαστα τις προθέσεις των φωτογράφων για αποτύπωση αξέχαστων εικόνων. Με όλες αυτές τις δυνατότητες και όχι μόνο, αυτή η mirrorless φωτογραφική μηχανή full-frame σε μεταφέρει στον κόσμο της παθιασμένης δημιουργίας εικόνων.

Αισθητήρας CMOS 47,3 MP χωρίς συμβιβασμούς

Αισθητήρας CMOS 47,3 MP χωρίς συμβιβασμούς

Η S1R σχεδιάστηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φωτογραφικής έκφρασης. Παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο ανάλυσης* στον τομέα της φωτογραφίας, ο αισθητήρας CMOS full-frame 47,3 Mp αποδίδει εντυπωσιακά ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια, χωρίς την παρέμβαση χαμηλοπερατού φίλτρου.
Με ασφαιρικούς φακούς πάνω στον αισθητήρα που αυξάνουν την αποδοτικότητα λήψης φωτός, αυτός ο νέος αισθητήρας συνδυάζει τον μεγαλύτερο αριθμό megapixel με την εκπληκτική ικανότητα σύλληψης του φωτός*. Το αποτέλεσμα είναι ένας εξαιρετικά υψηλός λόγος σήματος προς θόρυβο και μέγιστη ευαισθησία ISO 25600. Αυτή η κορυφαία ποιότητα εικόνας επιτρέπει στους φωτογράφους να εκφράζονται χωρίς τους περιορισμούς του παρελθόντος.* Για μηχανή full-frame mirrorless full-frame (μέχρι 1.2.2019).

Η ομορφιά του επεξεργαστή Venus Engine

Η ομορφιά του επεξεργαστή Venus Engine

Με το «πάντρεμα» ενός αισθητήρα CMOS με τον όμορφο επεξεργαστή Venus Engine αναπαράγεται εκπληκτική λεπτομέρεια στα χρώματα και απόδοση φυσικής υφής. Οι λειτουργίες Multipixel Luminance Generation και Intelligent Detail Processing παρέχουν έντονη φωτεινότητα και αντίθεση. Η λειτουργία Three-Dimensional Color Control επιτρέπει πλούσια χρώματα, από σκούρες μέχρι φωτεινές αποχρώσεις, ενώ το Multi Process NR υψηλής ακρίβειας κάνει τις εικόνες σου εξαιρετικά ευκρινείς, ακόμα και σε ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας ISO.

Διπλός σταθεροποιητής εικόνας

Διπλός σταθεροποιητής εικόνας

Απόλαυσε πεντακάθαρες φωτογραφίες χωρίς τρίποδο και χωρίς να σε απασχολεί μήπως βγουν κουνημένες: με το διπλό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (Dual I.S. 2) σε 5 άξονες*, μπορείς να φωτογραφίσεις με μέχρι 6-stop χαμηλότερη ταχύτητα ακόμα και με τηλεφακό**. Η μηχανή εξουδετερώνει το κούνημα τόσο στο σώμα όσο στο φακό της μηχανής, ακόμα και σε θέση τηλεφακού. Λειτουργεί τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο, ακόμα και σε 4K. Η εκπληκτική αποτελεσματικότητα της σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής (Body I.S.), με ισχύ αντιστάθμισης 5,5-stop***, διορθώνει το κούνημα με όλους τους φακούς, ακόμα και αυτούς που δεν είναι εξοπλισμένοι με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.).* Το Dual I.S.2, με 5 άξονες αντιστάθμισης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους φακούς S-R24105 και S-R70200 (πληροφορία μέχρι 1.2.2019).
** Με βάση το πρότυπο CIPA (f=200mm με τον φακό S-R70200).
*** Με βάση το πρότυπο CIPA (f=50mm με τον φακό S-X50).

Προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης

Προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης

Firmware Update

Improved AF performance
• Tracking and recognition performance of AF have been improved with an addition of head recognition.
• Human/Animal recognition can be set ON or OFF when the AF mode is set to [1-Area] or [1-Area+].
• [AF+MF] can be used during video recording.

Η Panasonic με ενιαίο έλεγχο αισθητήρα, επεξεργαστή και φακού, προσφέρει εστίαση υψηλής ταχύτητας και ακρίβειας σε κάθε λήψη. Χάρη στην ταχύτατη επικοινωνία αισθητήρα-φακού, στα 480 fps, και την τεχνολογία DFD της Panasonic, επιτυγχάνεται η υψηλής ταχύτητας και ακρίβειας αυτόματη εστίαση (0,08 sec)*. Επιπλέον, η αυτόματη εστίαση σε χαμηλό φωτισμό λειτουργεί μέχρι το εντυπωσιακό -6 EV**. Η αυξημένη ευαισθησία και ακρίβεια του αισθητήρα έχουν αυξήσει την απόδοση της ανίχνευσης φωτεινότητας, παρέχοντας πεντακάθαρη εστίαση ακόμα και μόνο με το φως των άστρων. Μια προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να αναγνωρίσει όχι μόνο το ανθρώπινο σώμα αλλά και ζώα και πουλιά, ενώ το σύστημα παρακολούθησης κρατά το θέμα εστιασμένο ανά πάσα στιγμή.* 11 EV, με τον φακό S-R24105 (CIPA) στη ρύθμιση LVF 120 fps και σε θέση ευρυγώνιου.
** Με ISO100, F1.4, AFS. Στόχος με αντίθεση 100%.

Σκόπευτρο Real View (5.760 kdots)

Σκόπευτρο Real View (5.760 kdots)

Επιδεικνύοντας με υπερηφάνεια την υψηλότερη ανάλυση στον κόσμο (5.760 kdots), το σκόπευτρο Real View είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία του*. Με εκπληκτική καθαρότητα και ευκρίνεια, σού δίνει την εντύπωση ότι κοιτάζεις το θέμα με γυμνό μάτι. Σχεδιασμένο για ελάχιστη παραμόρφωση από το κέντρο προς τις γωνίες και με υψηλό λόγο μεγέθυνσης 0,78x (που μπορεί να αλλάξει σε 0,7x ή 0,74x, ανάλογα με τις συνθήκες), το σκόπευτρο Real View εγγυάται τέλειο καδράρισμα. Η υψηλής απόκρισης οθόνη OLED προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό χρόνο υστέρησης, μόλις 0,005 sec, και υπερυψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 fps, ιδανικό για θέματα που κινούνται πολύ γρήγορα.* Για μηχανή full-frame mirrorless full-frame (μέχρι 1.2.2019).

Διπλή υποδοχή κάρτας μνήμης

Διπλή υποδοχή κάρτας μνήμης

Η διπλή υποδοχή είναι συμβατή με κάρτες μνήμης SD (UHS-II) και κάρτες μνήμης XQD™*. Η λειτουργία Allocation Record επιτρέπει να επιλέγεις σε ποια υποδοχή θα εγγράφεται ποιο φορμά. Η λειτουργία Relay Recording χρησιμεύει στην εγγραφή βίντεο μεγάλης διάρκειας, συνεχίζοντας την εγγραφή στη δεύτερη κάρτα όταν γεμίσει η πρώτη. Τέλος, με τη λειτουργία Backup Recording, χρησιμοποιείτε την μία κάρτα σαν εφεδρική, εφόσον είναι δυνατή η εγγραφή των ίδιων δεδομένων και στις δύο κάρτες.* Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το φορμά AVCHD.
• Το XQD είναι σήμα κατατεθέν της Sony Corporation.

Ανθεκτικό σώμα για ένα ευρύ φάσμα καιρικών συνθηκών

Ανθεκτικό σώμα για ένα ευρύ φάσμα καιρικών συνθηκών

Το ανθεκτικό σώμα της φωτογραφικής μηχανής είναι πανέτοιμο να αναλάβει δράση σε διάφορα «δύσκολα» περιβάλλοντα λήψης. Το πλαίσιο από κράμα μαγνησίου πλήρους χύτευσης είναι εξαιρετικά στιβαρό, ενώ κατάλληλα μέσα στεγανοποίησης προστατεύουν κάθε αρμό, επιλογέα και πλήκτρο. Η φωτογραφική μηχανή στο σύνολό της είναι ανθεκτική σε σκόνη και πιτσίλισμα* και σχεδιασμένη για χρήση σε χαμηλές θερμοκρασίες έως και -10°C. Χάρη στο συνδυασμό αυτών των ιδιοτήτων, η λήψη γίνεται παραγωγική, αλλά και, συγχρόνως, απολαυστική σε μια μεγάλη ποικιλία καιρικών συνθηκών.* Η ανθεκτικότητα σε σκόνη και πιτσίλισμα δεν αποτελεί εγγύηση ότι η φωτογραφική μηχανή δεν θα υποστεί ζημιά σε περίπτωση που έρθει σε άμεση επαφή με σκόνη και νερό.

Ομαλή λήψη βίντεο 4K 60p/50p

Ομαλή λήψη βίντεο 4K 60p/50p

Firmware Update

Added video functions
• The following 5K(4992×3744) video recording mode in MOV format has been supported.
– 5K30p/25p/24p, 4:2:0 10bit LongGOP, 200Mbps, LPCM
• [Like 2100(HLG)] has been added in [Photo Style] to support 10-bit HDR video recording.
• [Luminance Level] function supports the 10-bit mode.
• High-Resolution audio recording using an XLR Microphone Adaptor DMW-XLR1 is available and it can be controlled with [XLR Mic Adaptor Setting] menu. * MOV only
• 4K 60P/50P 4:2:2 10-bit video output over HDMI has been supported.
• [SS/Gain Operation] function has been added.
• [Red REC Frame Indicator] is available.
• It is possible to play back vertical videos vertically.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας 4K, του νέου αισθητήρα CMOS και του νέου επεξεργαστή Venus Engine της Panasonic εξασφαλίζει θεαματικά βίντεο 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840 x 2160 MP4) σε φορμά full-frame*. Χάρη σε αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες, ακόμα και σκηνές που εξελίσσονται πολύ γρήγορα φαίνονται ομαλές και φυσικές.* Μέγιστος χρόνος εγγραφής: 15 λεπτά σε λειτουργία 4K 60p/50p.

Επίλεξε το σωστό φακό

Επίλεξε το σωστό φακό

Η φωτογραφική μηχανή LUMIX S1R χρησιμοποιεί το πρότυπο βάσης άρμοσης φακού L-Mount, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα επιλογής από ένα ευρύ φάσμα φακών υψηλής ποιότητας της Panasonic, της Leica και της Sigma.

Καλάθι

  • ago shop – ηλεκτρονικό κατάστημα
  • ago tech – υπηρεσίες διαδικτύου

Κατάστημα

Εγγραφή στο ago news

* indicates required